Human resorces på TDM?

Kategoriregler
Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här (eller i det andra forumet), innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Hogwarts ställs i det andra forumet.

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.

BBCode är AV
Smilies är AV

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Human resorces på TDM?

Re: Human resorces på TDM?

av Foxears » 15 apr 2012, 06:14

Absolut, inga problem :) Tänkte bara försäkra mig om att det hade blivit sett när frågan kom upp i tankarna igen.

Re: Human resorces på TDM?

av Angfiel » 14 apr 2012, 21:35

Jag har funderat på detta sen jag läste det och tänker återkomma med ett svar när jag funderat vidare lite till om det är okey :)

Human resorces på TDM?

av Foxears » 14 apr 2012, 05:05

Så det här är läget för min avdelningschef Lucas Eisenhower (Magisk transport). Han har fått en personlig assistent Carly Capell (Lollan), men han har själv inte varit med och intervjuat henne. Grejen är att han och Capell är fruktansvärt olika människor och har väldigt olika värderingar och kommer antagligen gå skit ihop. Nu är alltså frågan, vart ska Lucas (om han känner att han behöver) vända sin ilska mot att ha fått denna assistent? Kan han avskeda henne hux flux, eller har hon en specifik anställningsperiod? Var ska han kräva att själv få intervjua framtida personer för jobbet? På vanliga företag finns det ju en personalavdelning, men vad jag vet så har inte TDM det. Så vem är motsvarigheten till "the idiot at human resorces" som Lucas kan svära om för sin fru när han kommer hem på kvällen?

Upp