Moderationspanel?

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här (eller i det andra forumet), innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Hogwarts ställs i det andra forumet.
Post Reply
Rebecca
Spöke
Spöke
Posts: 1110
Joined: 30 Mar 2009, 16:43

Moderationspanel?

Post by Rebecca »

Hej!

Jag vet inte om jag har varit blind innan, men av någon anledning har jag fått en grej som heter moderationspanel till höger på sidan. precis ovanför alla forum. Ska den vara där och varför isf? O_o

Beryll
Magibefolkning
Magibefolkning
Posts: 484
Joined: 15 Nov 2008, 23:45

Re: Moderationspanel?

Post by Beryll »

Hej!
Dök den kanske upp när du blev lärare? Tror det är därför i så fall.

WIW
Beauxbatonselev
Beauxbatonselev
Posts: 72
Joined: 27 Oct 2009, 20:42

Re: Moderationspanel?

Post by WIW »

Jag har ju vadheter det varit lärare så jag har liksom fattat det där med den, även om jag var det i Forum ett, jaja. Strunt samma. Den där panelen ger dig tillåtelse att flytta på trådar, till exempel flytta en lektionstråd till minnessållet eller liknande, den ger dig också tillåtelse att ta bort trådar osv. Du kanske också har märkt att i lektionsavdelningen kan du ta bort/redigera andra inlägg än dina egna.
Jag är glad att kunna svara, och jag ska tillägga att jag också blev förvånad först när den dök upp. O0

Rebecca
Spöke
Spöke
Posts: 1110
Joined: 30 Mar 2009, 16:43

Re: Moderationspanel?

Post by Rebecca »

Jaha, okej, då fattar jag, det låter ju logiskt :)
Tack för hjälpen!

Post Reply