Pinnergalan 2010?

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här (eller i det andra forumet), innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Hogwarts ställs i det andra forumet.
Post Reply
Moony
Spöke
Spöke
Posts: 551
Joined: 01 Sep 2009, 21:34

Pinnergalan 2010?

Post by Moony »

Hejhej,

Jag undrar när, eller om, Pinnergalan kommer att avslutas. Även om det kanske inte blir någon mer Podcast så hade det ändå varit roligt att få reda på de andra resultaten. Vad jag vet är det inte bara jag som är nyfiken på hur det gick i de kategorierna som inte presenterades i första podcasten om pinnergalan :)

Byron Blue
Posts: 505
Joined: 11 Dec 2009, 19:50

Re: Pinnergalan 2010?

Post by Byron Blue »

Jag håller verkligen med! Kanske man bara kan sätta ihop de inspelningar som folk skickat in och så skippa de som inte spelades in och bara ha de som text. Då kanske det itne är lika mycket jobb :)

Angfiel
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 1698
Joined: 03 Feb 2008, 23:17
Location: Snapes sovrum

Re: Pinnergalan 2010?

Post by Angfiel »

Jag har hållt på med det i augusti och kommer släppa nästa del snart. Tålamod min unga padawan, tålamod :D

Post Reply