Umgänge med motsatt kön på Durmstrang

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här (eller i det andra forumet), innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Hogwarts ställs i det andra forumet.
Post Reply
systerklister
Posts: 573
Joined: 14 Mar 2009, 18:27
Segar t.o.m.: 01 Jan 2017
Contact:

Umgänge med motsatt kön på Durmstrang

Post by systerklister »

Jag, Gaya och Malil diskuterade precis lite om Durmstrang på IRC, Malil och jag hade varsitt spörsmål som Gaya så snällt redde ut åt oss, men sen kom jag på att jag hade en till undring, som nämns i DS-infon men som ändå inte riktigt har ett hundra procent klart svar.

Är det HELT omöjligt för pojkar och flickor att socialisera på fritiden? Blir de straffade även om de bara samtalar med någon av det andra könet? Inomhus är chansen kanske inte så stor att man kan sällskapa, men utomhus är det desto lättare att träffas, tänker jag. Var går gränsen för umgänge? :)

Angfiel
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 1698
Joined: 03 Feb 2008, 23:17
Location: Snapes sovrum

Re: Umgänge med motsatt kön på Durmstrang

Post by Angfiel »

Det är lite olika på jämnåriga eller inte... så för jämåriga gäller följande:
De får inte umgås ensamma alls. Så en pojke får inte umgås ensam med en flicka utan att någon annan finns i närheten.

En flicka får inte umgås ensam med pojkar alls heller. Dvs två pojkar eller fem pojkar eller liknande spelar ingen roll.

Däremot om det är två pojkar och två flickor som umgås på korrekt avstånd från varandra (armlängst avstånd hela tiden utan kroppskontakt) så är det helt okey. Eller i en större grupp.


För icke-jämnåriga gäller det att man kan komma undan med att ta med sig en äldre flicka som förkläde om det är två yngre som vill gå på date. Det äldre flickan (inte pojke, då två pojkar inte får vara ensamma med en flicka oavsett ålder på dem) är då ansvarig för det som händer på daten och beroende på vem det är så kan ju paret komma undan med mer eller mindre kroppskontakt. Men det är fortfarande inte tillåtet så det beror ju helt på eleven och vad den anser att de yngre eleverna ska få komma undan med.


Gifta elever får umgås mycket mer fritt och binds inte till samma regler. Som exempel så får en gift flicka umgås med en pojke ensam eftersom hon förväntas vara trogen sin man och pojken förväntas förstå att flickan redan ägs av någon annan (yes jag sa ägs ;) )


Sociala koder är svåra att beskriva exakt i text XD

systerklister
Posts: 573
Joined: 14 Mar 2009, 18:27
Segar t.o.m.: 01 Jan 2017
Contact:

Re: Umgänge med motsatt kön på Durmstrang

Post by systerklister »

Tack Leffe :D

Gaya
Durmstrangrektor
Durmstrangrektor
Posts: 703
Joined: 11 Apr 2008, 11:45
Location: Texas
Contact:

Re: Umgänge med motsatt kön på Durmstrang

Post by Gaya »

För att förtydliga:

1 flicka och 1 pojke är definitivt inte okej.
1 flicka och 2+ pojkar är ännu mindre okej.
2+ flickor och 1 pojke är godkänt, särskilt om en av flickorna är äldre än pojken.
2+ flickor och 2+ pojkar är också godkänt.

Post Reply