Guldpinnar?

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Forum rules
Se om en liknande fråga den du vill ställa finns här (eller i det andra forumet), innan du ställer en fråga om rollspelet! Läs också FAQ, Regler samt Internetrollspelande för Newbies innan du ställer en fråga om något som rör SH. Det mesta finns nämligen besvarat där. Frågor om hemsidan/forumet/IRC ställs i Reparo! Frågor om Hogwarts ställs i det andra forumet.
Post Reply
Quiwi
Spöke
Spöke
Posts: 235
Joined: 09 Jul 2009, 21:28
Location: Trollhättan

Guldpinnar?

Post by Quiwi »

Jag läste i tråden Pinnergalan om något som kallas guldpinnar. Vad är dessa för något?

Angfiel
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 1698
Joined: 03 Feb 2008, 23:17
Location: Snapes sovrum

Re: Guldpinnar?

Post by Angfiel »

Det är speciella pinnar som delas ut av SL för olika saker som vi känner behöver premieras lite extra. Det kan vara att man sprider extremt bra stämning över hela SH, att man jobbat på bra inom något (lärare, utvecklare av nått slag osv) eller andra saker som vi vill belöna sådär extra.

Man kan nominera folk till att få Guldpinnar också, men det är ändå SL som avgör om nomineringar räcker för en guldpinne. Så det är ett pris som har lite prestige och sånt, helt enkelt.

:D

Quiwi
Spöke
Spöke
Posts: 235
Joined: 09 Jul 2009, 21:28
Location: Trollhättan

Re: Guldpinnar?

Post by Quiwi »

Ok! Ja... Det lät ju kul! :D

Post Reply