Datumet uppe på toppen

Har Dobby varit framme och "hjälpt till" på hemsidan eller i forumet eller på IRC? Rapportera fel här, eller ge förslag till förbättringar!
Forum rules
Kom ihåg att ge detaljer! "Det går inte att skicka in prov" ger oss liksom inte någon ledtråd till vad som är fel. Nämn vilken sida det gäller (t.ex. "Slutprovet i FMS-2"), vad du försöker göra när du får fel, och vad felet består av (ev. felmeddelanden som dyker upp). Det gör det mycket enklare för oss att hitta felet och så går det mycket snabbare att åtgärda! Kika i andra forumet för att se att inte samma fråga redan ställts där.
Post Reply
Dula
Posts: 15
Joined: 27 Dec 2011, 16:33
Location: Japan

Datumet uppe på toppen

Post by Dula »

Hej!

Jag undrar om det vore möjligt med att ha någon form av datum längst upp på sidan, som visar det datum som vi rollspelar om?
Jag vet inte hur precist man kan gå, men det skulle nog kanske bli en intressant effekt på spelandet om man hade något som (verkar) vara koncist; så att säga, något man kan relatera till och som alla kan se...

Ex: 2012, 07 05, 18:35pm

Ex. Måndag, Höst, 2012, midnatt (00:45)

Det finns lite olika sorter, och man kan ställa in dem så dom visar tid och datum i den takt man själv vill.


Tack för en jättefin och spännande sida! :love

Gaya
Durmstrangrektor
Durmstrangrektor
Posts: 703
Joined: 11 Apr 2008, 11:45
Location: Texas
Contact:

Re: Datumet uppe på toppen

Post by Gaya »

Fast alla rollspelar vid olika tider. Rollspelet är inte helt linjeärt, utan vi hoppar fram och tillbaka, spelar samma karaktärer i flera trådar samtidigt, osv. Det finns alltså ingen officiell ON-tid. Ofta berättar man i största första inlägg när och var det utspelar sig. :)

[ Post made via Android ] Image

Dula
Posts: 15
Joined: 27 Dec 2011, 16:33
Location: Japan

Re: Datumet uppe på toppen

Post by Dula »

Gaya wrote:Fast alla rollspelar vid olika tider. Rollspelet är inte helt linjeärt, utan vi hoppar fram och tillbaka, spelar samma karaktärer i flera trådar samtidigt, osv. Det finns alltså ingen officiell ON-tid. Ofta berättar man i största första inlägg när och var det utspelar sig. :)

[ Post made via Android ] Image
Så sant så, tänkte inte på det ;-)

Rebecca
Spöke
Spöke
Posts: 1110
Joined: 30 Mar 2009, 16:43

Re: Datumet uppe på toppen

Post by Rebecca »

Att alltid vara noggrann med att skriva när på året det är i första inlägget när man startar en tråd är en väldigt bra grej at göra istället, för då vet alla när och alla kan spela utefter det. Hur ens egens karaktärs tidslinje ser ut och när vad händer får man hålla reda på lite själv, men jag kan tipsa om at en dagbok i forumet kan hjälpa till väldigt mycket :)

Post Reply