Eveline Fontaine (Sarah Broke)

SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 121
Blev medlem: 05 feb 2009, 12:35
Borta t.o.m.: 04 dec 2014
Segar t.o.m.: 04 dec 2014
Ort: Rektorns kontor
Kontakt:

Eveline Fontaine (Sarah Broke)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN » 23 apr 2009, 10:46

Eveline Fontaine, Montreux - Schweiz

Eveline befinner sig i dansstudion där hon håller till när hon dansar balett. Det hade inte varit hennes eget val att börja dansa balett utan hennes mamma Aimées. Aimée hade skrivit in sina barn på balettlektioner när de var små, först Eveline och sedan hennes syster Constance. Eveline tycker att det är roligt att dansa och vill inte sluta med det. Det är nästan som en drog nu när hon har börjat så kan hon inte sluta. Dessutom så vill hon bli bäst, hon vill att de ska se bra ut när hon dansar. Det är inte det att hon känner press från sin familj det är mer att hon har blivit beroende av det. Aimées hade själv dansat balett under de åren som hon varit ung. Hon är en mugglare så hon hade kunnat dansa samtidigt som hon gick i skolan och sedan välja en skola med inriktning för dans. Eveline hade troligen ärvt sin talang från sin mamma. Hon lärde sig och utvecklades snabbt inom dansen. Hennes syster Constance är inte lika bra. Det kan antagligen bero på att hennes syster är yngre och inte dansat lika länge eller så kan det vara så att hon helt enkelt inte har fått den begåvning som Eveline har fått. Eveline går i en av de mer avancerade grupperna och hennes syster i en av de lite lättare.

När balettlektionen Eveline är på tar slut går hon ut ur salen och sätter sig på en av stolarna för att vänta tills Constances lektion ska sluta. Det var ofta hennes mamma som hämtade dem, deras pappa Serge var inte lika engagerad i dansen som Aimée. Det var hon som fick hämta dem, sy alla kläder, ta med dem för att köpa alla saker de behöver och ta med dem till alla shower. Även om det var Aimée som fick fixa det mesta kunde Serge vara på vissa shower och kolla också. Han var riktigt stolt över hur bra de har blivit. Dansen har även gjort så att Eveline har fått bra hålling så hon går väldigt rak i ryggen. Det har blivit en vana eftersom hon ville bli bättre för Aimées skull. Aimée vill ju så gärna att någon av hennes döttrar ska bli en bra balettdansös. Hade denna vilja inte funnits hade det varit möjligt att Eveline skulle ha tid för mer saker och ha en massa andra intressen än dans och kläder. Hon skulle haft mer tid att upptäcka nya intressen. Dock har hon fått en liten inblick i quidditch som hennes pappa som är magiker brukar följa, men hon tycker inte det är roligt att följa. Dansen är bättre även om hon nu är lite låst och inte hinner upptäcka så mycket olika saker så gör de inte henne något, så länge hon kan dansa är hon nöjd.

Eveline får sällskap av Constance hon tar hennes hand och de går båda ut genom dansstudion där de får syn på deras mamma. De går fram till henne. "Hej mamma," hälsar de båda och kramar om henne. Först Eveline och sedan Constance. De båda systrarna står varandra väldigt nära det har de alltid gjort. Det kan vara för att de båda håller på med balett. Den mesta av Evelines tid går åt till att dansa men eftersom Constance också gör det så spenderar de ganska mycket tid till att gå till träningarna och vänta på deras mamma. Så mycket annan fritid har inte Eveline då hon måste gå i skolan också. Hon står inte lika nära sin bror, Nicholas men de finns ändå band mellan dem. De pratar inte om sina innersta hemligheter men de kan prata om vissa privata saker. De vet att de kan lita på varandra och bevara hemligheter, även om de nu inte har så många hemligheter än så länge. Hon tycker inte att man ska berätta någons hemligheter utan att de ska hållas för en själv. Annars är det inga hemligheter och dessutom är det synd om den som har hemligheten. Hon skulle aldrig kunna tänka sig sprida ut andras hemligheter. Eveline är snäll mot de flesta hon tycker det är roligt att träffa nya människor även om hon inte har så mycket tid till det. På hennes träningar måste hon koncentrera sig och kan inte prata med andra. Är det något hon väll vill ha eller vill uppnå kämpar hon hårt för att nå det.

Under promenaden som Eveline, Constance och Aimée får göra för att ta sig hem spenderas med att de frågas ut hur de går med Baletten. Eveline har inget emot det hon snarare uppskattar det, hon får veta att någon bryr sig om henne att hon utvecklas. Hon känner en trygghet när någon frågar ut henne om hur det går. Känner att någon bryr sig vilket är vad hon behöver för det får henne mer motiverad. Hon vet att Aimée vill att hon ska sköta sig bra och därför gör hon det. Hon är ganska tyst av sig inte så högljud och hon gör som Aimée säger.

När Eveline har kommit hem duschar hon direkt innan hon kommer går in på sitt rum där hon kammar igenom sitt blonda långa hår innan hon drar bak det och sätter upp det. Hon låter som vanligt håret få lufttorka. Det brukade hålla bättre om hon gör så. De bruna ögonen betraktar håret för att se att de sitter bra. Hon byter ut morgonrocken som hon har på sig mot ett par blåa jeans och en ljusrosa tröja. Hon betraktar kläderna som visar hennes smala figur. Hon bestämmer sig för att byta byxor till ett par vita byxor istället. Eveline är väldigt intresserad av kläder och bryr sig om hur hon ser ut, hon vill alltid se bra ut och inte ge folk hon inte känner något negativt intryck. Hon kan hålla på i flera timmar bara för att få på sig kläder. Hon har alltid svårt att bestämma sig vad hon ska ha för något. De bruna ögonen betrektar kläderna i spegeln igen. Hon bestämmer sig för att byta tröja och byter till en ljusblå och betraktar sig i spegeln igen. Det fick duga egentligen hade hon velat byta tröja en gång till men då skulle hon säkert vilja byta byxor igen. Nej de som hon hade fått på sig fick duga innan hon hinner ändra sig styr hon stegen ner till resten av familjen för att kunna umgås med dem undertiden som hon gör sina läxor.