Mary Demarrow [Butiksägare: DG] (kokos)

Post Reply
MAGIVÄRLDSHATTEN
Posts: 114
Joined: 02 Mar 2010, 12:22
Borta t.o.m.: 04 Dec 2014
Segar t.o.m.: 04 Dec 2014
Contact:

Mary Demarrow [Butiksägare: DG] (kokos)

Post by MAGIVÄRLDSHATTEN »

Ägare till Tatuerarsalongen Magic Ink i Diagongränden

Mary Demarrow spelas av Kokos


Diagongränden

För tjugofyra år sedan, den tjugoandra mars, föddes det en liten flicka som döptes till Mary. Mamma Susan och pappa Thomas blev mer än överlyckliga över att få sin efterlängtade lilla dotter som var deras andra barn. Dean, Thomas och Susan's son, är två år äldre än Mary och de är precis som syskon brukar. Bråkar, skojbråkar, tjafsar och under de underbara ögonblicken är bästa vänner.
Susan och Thomas arbetar båda två på Rådgivningsbyrån för skadedjursbekämpningen på Ministeriet vilket gjorde att båda föräldrarna
brukade ha händerna smått fulla. Mary och Dean hade ofta olika barnvakter men lyckades alltid göra det svårt för föräldrarna då de alltid hittade på något för att skrämma iväg de stackars barnvakterna... För gott. Efter ett tag fick de börja hos en dagmamma, en sträng sådan, som varken Mary eller Dean eller något av de andra barnen gillade. När Mary var elva år gammal blev hon hyllad bland
de andra magiker-barnen en gång då hon och dagmamman hamnade i ett gräl. Mary var ursinnig och satte omedvetet på husets alla vattenledningar vilket ledde till ett blött kalas som alla njöt av utom tjurtanten.

Sedan två år tillbaka hade ju Dean lämnat dagmamman, familjen och det vanliga hemmalivet hemma då han åkt till Hogwarts. Det var precis vad Mary skulle få göra efter sommaren vilket gladde dagmamman men verkligen inte Thomas och Susan. Det skulle få släppa ifrån sig sitt älskade barn igen, deras busiga, fina lilla flicka. Men, efter ett svårt hejdå åkte hon tillslut och kunde inte se fram mer emot de sju kommande åren.

Väl på Hogwarts, till de flestas förvåning, placerades lilla Mary in i det smarta elevhemmet för pluggisarna - Ravenclaw. Det visade sig visst att bakom Mary's bus, den glada och galna fasaden gömde sig en lättlärd och kvicktänkt och smart flicka även om hon inte var så jättebra på att alltid visa det. De båda syskonen fick inte se så jättemycket av varandra under skoltiden eftersom de varken gick samma år eller elevhem, Dean var nämligen Gryffindorare. Men Mary tog inte för mycket stryk av att slippa gnabba med sin bror, hon fick ton med nya vänner och även en del gamla som hon vuxit upp med eller träffat innan.

Under sitt fjärde år kom Mary in i upprorsåldern och gjorde sin mamma galen när hon kom tillbaka för sommarlov med knallrosa hår. Hennes mamma, som har lite mer ren stil, hotade med att inte låta henne åka tillbaka till Hogwarts då hon trodde att dottern hamnat i fel umgänge men tack vare lite övertalning av Thomas slapp hon stanna hemma. I början av femman tog hon även hål i både
öronen och piercade sin navel fast fick vara noga med att gömma det under vistelserna hemma.

Hela livet hade även Mary ett ganska stort intresse, inte så känt bland vännerna men hon ägnade ofta sin ensamma tid med det. Att rita. Det var något hon aldrig fick nog av. Men så när den något ledsna Mary lämnade sin älskade skola efter sjuan kom hon just på att även om hon fått hjälp visste hon inte vad hon skulle göra. I jobbväg det vill säga. Så en dag hon var ute fick hon syn på en tjej, det var inte själva tjejen som fångade hennes intresse utan vad hon hade på sitt skulderblad. En ros. Blodröd, med klart grönt skaft. Mary gick fram till kvinnan och frågade vad hon skaffat den medan hon nyfiket kollade på den svajade tatueringen som uppenbart var gjord av en magiker. Hon fick en vägvisningen till tatueringssalongen SunShine och fick snart lov att bli lärling där.

När Mary arbetat där i sex år tyckte hon det var dags att gå vidare, snart kom hon att tänka på Diagongränden. Vad hon visste fanns det ingen tatueringssalong där och de skulle verkligen behöva en! Så, med lite hjälp från sina föräldrar köpte hon en tom lokal i Diagongränden och renoverade snyggt upp den. Efter ungefär ett halvår efter köpet kom hon igång med den lilla salongen hon döpt
till Magic Ink. För ett billigt pris fick hon även lägenheten som fanns ovanför salongen vilket passade fint då hon inte hade ett eget boende ännu, dock hade hon varken ork, lust eller pengar att fixa i ordning lägenheten vilket gör att det sällan är någon där uppe förutom hon själv.

När hon inte är i salongen brukar hon på fritiden mest festa, umgås med sina vänner eller då och då rita. Idag har hon har axellångt, lila och rejält uppklippt hår med uppklippt lugg och är som oftast hårt sminkad runt de gröna ögonen. Hon har en ganska färgfull stil och klär sig ofta i lite mer blottande kläder då hon ännu njuter av sitt singelliv.

På sin högra axeln har hon en blå örn som står för att hon en gång i tiden var Ravenclaware, hon har också en stav på sin vänstra höft och "Dean" intatuerat på sin vänstra underarm. En fladdermus på nederdelen av ryggen visar även vilket stort fan hon är av The Bats och det starkaste minnet från salongen var den gången då hon faktiskt fick tatuera Vladimir Vampire i egen hög person.

För att ha en tatueringssalong går det väldigt bra för Mary, hon behöver inte leva jättesnålt men har heller inte pengar att sprida runt sig hur som helst. Hon har precis kommit över början av karriären vilket är det jobbigaste, att behöva fiska kunder och göra reklam för sig själv är hon trött på nu. Hon tycker det är nog mer att röra det framåt som det är men med hjälp av sin anställda, som även är en nära kompis till henne, blir det inte för stressigt när det händer mycket på samma gång.
Post Reply