Deion Heart [The Heart Foundation] (Angfiel)

Post Reply
Angfiel
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Posts: 1697
Joined: 03 Feb 2008, 23:17
Location: Snapes sovrum

Deion Heart [The Heart Foundation] (Angfiel)

Post by Angfiel »

Talesperson för välgörenhetsorganisationen The Heart Foundation

Deion Heart spelas av AngfielSouthhampton – I en central takvåning som mugglarna tror är ett gammalt förråd

Deion rättar till sin kravatt och låter blicken svepa över rummet samtidigt som han tvingar sig själv att inte sucka. Genom att han är talesperson för den stora välgörenhetsorganisationen The Heart Foundation måste han infinna sig på många tillställningar och vara social med de som är där. Just den här tillställningen var det inte hans organisation som stod bakom utan den hade anordnas av Whitania. Han hade egentligen velat stanna hemma men då The Heart Foundation och Whitania har en bra relation till varandra är han tvungen att i alla fall visa sig någon gång under kvällen trots lätt huvudvärk. Fast han klagar samtidigt inte allt för mycket då han vet att han säkerligen skulle kunna träffa någon lite äldre kvinna som var less på sin tråkiga make vilket inte skulle göra kvällen till helt värdelös trots allt.

Deion har aldrig haft särskilt svårt att locka till sig kvinnor. När han var yngre var det inte lika intressant som det är nu ska erkännas, men om han ville ha en tjej så kunde han generellt få henne. Kunde han dock inte det så gav han sig snabbt och gick vidare till nästa. Han är inte en person som tycker om jakten av tjejen främst utan plockar gärna lågt hängande frukt. Det är inte hans utseende främst som lockar kvinnor till honom utan det är hans självklara självförtroende och sättet han behandlar kvinnorna. Alltid med respekt och väl valda komplimanger, leenden och han ser till att de känner sig vackra och speciella i hans närhet. Om en kvinna säger nej till honom så tar han det som ett nej och låter henne vara ifred. Han har själv märkt att det tenderar att leda till att han sällan får ett nej eftersom kvinnor blir nyfikna på honom av någon anledning.

På Hogwarts gick han i Slytherin men var en av de som inte hade några större problem att umgås med andra från de andra elevhemmen. Mest från Ravenclaw ska erkännas, men även från de andra två ibland. Han hade sina bästa vänner i Slytherin, men då han var social redan på den tiden hade han aldrig problem med att börja prata med alla. Hans charmiga leende hjälpte också. För det ska också erkännas att de flesta han pratade med från andra elevhem var flickor och de vänskaper han lyckades få med flickor i de andra elevhemmen var aldrig särskilt långvariga. Att vara trogen har nämligen aldrig legat honom nära och han hade ofta fler flickor samtidigt vilket kunde explodera ganska våldsamt när flickorna fick veta detta. Detta mest eftersom han inte ser hur en enda kvinna skulle kunna fylla det behov han har. Hur kan man begära att en och samma person ska vara alla saker som man har behov av. Det är därför man har många olika typer av vänner, anser Deion, och varför skulle det vara skillnad på de man delar säng med.

Svartsjuka är en sak som Deion aldrig har förstått sig på. För han är inte en av de som tycker att han ska kunna ha fler flickor medan flickorna inte fick ha andra killar. Han tycker att det är bara trevligt för de han är med om de har andra på sidan av eftersom det tydde på att de inte skulle bry sig om han hade fler han umgicks med. Det viktiga för honom var att flickorna och senare i livet, kvinnorna, var friska och tog till metoder för att skydda sig från att bli gravida då han inte har någon som helst lust att bli far till en oäkting redan när han bara är tjugosex år gammal. De kvinnor han tycker om att umgås med är gärna lite äldre än honom, har det bra ställt eller har mycket självförtroende och de ska veta vad de vill ha. Småflickor som bara försöker göra honom till lags blir han less på inom ett par minuter och han är definitivt en sådan person som kan få för sig att kasta ut en sådan person från sin säng för att bevisa en poäng.

Det har även hänt att han letat upp eskortflickor ibland, men det började inte förrän han lärde känna Ashley Titterington efter skolan som arbetade med just det. Han hade tagit hennes oskuld när hon fortfarande gick på Hogwarts och letade sig till hans födelsedagsfest utan att bli direkt inbjuden. Deion hade själv tagit examen vid det laget men tyckte hon var en spännande person och han blev inte besviken, men då såg han det som en engångsgrej. Det var inte förrän hon tagit examen som en långvarig vänskap och sexuell attraktion etablerades dem emellan. Deion försöker anlita hennes tjänster minst ett par gånger i månaden så att de ska få chans att träffas. Att han inte behöver betala för att ha sex med henne vet han om, men han tycker inte om tanken på att hon ska gå miste om lön och när hon i början insisterade på att han inte skulle betala brukade han smyga ner pengar i hennes ficka som hon hittade sen. När hon insett att han gjorde det varje gång i alla fall så slutade hon propsa på att han inte skulle betala henne. Det viktiga för Deion är att det aldrig blir konstigt mellan dem på grund av detta och även om han retar henne för hennes val av yrke ibland så vet hon att det bara är retsamt menat och att han respekterar henne som person och alla val hon gjort. Han har aldrig fått för sig att kalla någon för hora, slyna eller liknande nedsättande ord bara för att kvinnan i fråga är sexuellt frigjord. Att kalla kvinnor för det och sen hurra när män skryter om sina erövringar anser han är djupt hyckleri och inget han har mycket till övers för.

När han tog examen från Hogwarts hade en av hans äldre syster redan för ganska många år sedan gift sig med en ynk och förskjutits från familjen och all fokus låg på honom att han skulle göra familjen stolt. Han var ledsen över det faktum att han inte fick umgicks med sin syster då han själv inte hade brytt sig så mycket om hennes val av man, men då han inte ville bli av med sitt arv eller själv förskjutas av familjen valde han att bryta med henne också. Med tanke på att hans ålder är det inte så svårt att förstå för Deion är lite av ett sladdbarn. Han hoppades att hennes nya familj skulle göra henne lycklig och eftersom hon såg nästan förhäxad ut när hon berättade om sin blivande man antog han att hon skulle leva lycklig i alla sina dagar med honom. Hans mamma var förfärad över utvecklingen kring detta och satte stor press på Deion att se till att bli något. Deions planer var dock inte att börja jobba direkt efter sin examen utan valde istället att resa lite. Han hamnade på lite olika ställen under ett år tills han fick ett arg brev av sin mor som talade om att hon hade sett till att han skulle få jobb på The Heart Foundation som mellanchef och att han skulle komma hem genast eller se sig själv som arvlös. Är det en sak som är Deions svaghet är det hans kärlek till att kunna leva lättsamt och på mycket pengar och med det i åtanke hade han inte mycket annat val än att komma hem.

Att hoppa från inget till mellanchef är ovanligt inom organisationen även om det inte är unikt för någon som har efternamnet Heart. Det jobbar andra inom organisationen men för att sitta i styrelsen eller vara talesperson måste man antingen dela efternamnet Heart eller som minst ha en mor som kom från släkten. Allt för att försäkra sig om att familjeföretaget eller organisationen, vad man tycker om att kalla det, verkligen håller sig inom släkten. Att vara chef var dock inget för Deion. Han vantrivdes på sin position och det kändes som att han bara gick till jobbet för att han måste. Att vara så pass ung som nitton och försöka vara chef utan erfarenhet över en hel avdelning visade sig vara lite för övermäktigt för honom. Alla som jobbade med honom märkte dock att han levde upp när det var dags för after-work eller andra sociala sammanhang inom avdelningen. Då fick han folk att lyssna på honom och krävde folks uppmärksamhet bara genom att vara sig själv.

Deions chef tog en chansning men satte honom som assistent hos den dåvarande talespersonen för The Heart Foundation. Att vara assistent tyckte han inte om så mycket heller, det gällde att hålla reda på många saker samtidigt, hämta kaffe eller te och se till att scheman fungerade som de skulle, men han lärde sig att tid är en viktig och dyrbar skatt och hur man på ett bra sätt balanserar så att man hinner med fler saker än de flesta skulle hinna. Organisering hade aldrig varit något han tyckte om, men när han väl höll på med det så visade det sig att han var duktig på det. Om det inte gällde hans yttre vill säga. Han har alltid uppskattat att klä sig i dyra och snygga kläder. Han blandar gärna kläder från olika tidsperioder för att få en något unik look och även om han ser lite mer ”slafsig” ut när han är ute på stan så är det mycket medvetet och antagligen, trots intrycket, väldigt dyra kläder. Deion skulle aldrig klä sig i vad som helst. Färgskalan är olika nyanser av brun, grått, mörkare gröna och röda färger och en hel del svart för att matcha hans naturligt smålockiga mörkbruna hår som går ner till axeln och de ljusa ögonen. Med de skräddarsydda kostymerna där han alltid har på sig kritvita skjortor under framhävs hans kroppsbyggnad med smalare höfter och en något bredare bröstkorg. Han har aldrig kunnat kallas för muskulös, utan har en välproportionerlig kroppsbyggnad för sin längd som stannar runt 180 centimeter. Mantlarna är även de handgjorda och ofta vackert broderade även om broderierna oftast är i samma färg som själva manteln så att intrycket blir väldigt subtilt men elegant. Var det något som störde Deion när han gick på Hogwarts var det att alla skulle klä sig likadant och hans intresse för mode kunde inte uttryckas ordentligt, någon han definitivt tog igen efter examen.

Under den här tiden så dog hans systers man och hon kom hem igen för att bo hos deras mor tillsammans med sina tre söner. Deion hade inte mycket tid att börja umgås med sin syster eller systerbarn då han var precis i övergången att själv bli utsedd till talesperson för The Heart Foundation, något han jobbat hårt att bli redan några månader efter att han blivit assistent. Faktum är att han sällan hann träffa sin äldsta syster heller eller hennes familj. Han träffade dem ett par gånger men systern var som ett skal av sig själv och låste in sig på de övre rummen i den stora herrgården och syntes sällan till. Sönerna uppfostrades mer av Deions mor än deras egen mamma, vilket Deion kan tycka lite synd om dem för då han själv kommer ihåg rappen han fick av käppen när han gjorde något hon inte uppskattade. Att ta det lugnt för att det var små barn verkade hon inte alls förstå utan tog verkligen i när hon smällde till med käppen dessutom. Det faktum att deras pappa var en ynk skulle säkert inte blidka rappen, det förstod han också. Om hans syster varit mer lättillgänglig så kanske han hade fått ett starkare band med sina systerbarn men som det föll sig fick han inte mer än ett ytligt förhållande till de tre pojkarna.

När han väl blev talesperson jobbade han inte längre timmar eftersom jobbet som assistent till och med var mer tidskrävande än jobbet som talesperson, men det var ändå en aning jobbigare i det att han fick helt andra arbetsuppgifter. Däremot tog det inte lång tid för honom att verkligen komma in i rollen och när han väl gjort det kände han sig som fisken i vatten. För första gången trivdes han verkligen på sitt jobb och gjorde ett strålande jobb. The Heart Foundation hade inte haft en så pass socialt öppen och duktig talesperson på åratal och styrelsen är fortfarande, ett par år senare, nöjd med sitt val. Det var också därför han var tvungen att infinna sig på välgörenhetsbaler och diverse privata tillställningar vilket han i vanliga fall inte har något emot. Att slå på ett charmigt leende och umgås med folk är inte något han ens behöver anstränga sig för att göra.

Han hinner till och med umgås med sina vänner mer på senare år och har återknutit en del vänskaper från sin skoltid. Att gå ut och äta på restaurang och ta ett eller två glas vin är mer hans scen än att gå på klubb och dansa hela natten. Han kan uppskatta klubbar för att det är lätt att hitta kvinnor att ta med sig hem, men det är sällan han känner för det. Alla tillställningar han går på räcker för att hålla honom upptagen de flesta kvällar och nätter. Då sitter han hellre med en cigarr i munnen, smuttandes på god vällagrad eldwhiskey och bara pratar med sina vänner. Gärna får det ingå en del kortspel och vadslagningar också. Han går inte och spelar på sporter och liknande, men att spela bort lite pengar på ett gott parti magikerpoker hade han inget emot. För att vinna gäller det att känna personen och spela på personens svagheter, men för det mesta spelar han på skoj varpå det inte gör honom något att han förlorar ungefär lika mycket som han vinner.

Nu har han dock en molande huvudvärk däremot och försöker se sig omkring i salen för att se om han kan få syn på Lucinda Mansfield, Whitanias ordförande, så att han kan tala med henne en stund sen ta en runda runt rummet för att kunna avlägsna sig. Kanske skulle han skicka ett snabbt meddelande till Ashley och se om hon var ledig resten av natten så han fick stressa av en aning. Anledningen till huvudvärken är att han haft ännu ett litet gräl med sin mor om att han fortfarande är singel. Hon tyckte att det var på tiden att han stadgade sig och skaffade barn, gärna några söner som kunde föra namnet vidare. Då han är enda sonen i just den här familjen så föll det på honom att göra sin plikt att se till att det fanns fler Hearts från deras led i framtiden. Deion har inga planer på att gifta sig alls, men inser att det kanske är dags att se sig om efter någon han kan tänka sig att leva med. Inte monogamt förvisso men det fanns de som levde öppet som hade förhållanden också. Helst av allt skulle han väl vilja gifta sig med Ashley, de känner varandra och kommer bra överens och de har bra sex, men han vet att det verkligen inte passar sig. Även om han inte bryr sig om hennes yrke så gör samhället det och det skulle bli smärre skandal om han gifte sig med henne. Han är inte villig att förlora sitt jobb på grund av en sådan sak. Det skulle vara en högstatusflicka om det skulle vara värt det. Kanske skulle han se sig om efter en flicka redan ikväll? Antagligen skulle han göra det, falla i säng med någon av dem och sen aldrig höra av sig igen, som alltid när hans mamma sa åt honom att skaffa en fru.

Plötsligt får han syn på Lucinda, hans farfars brors dotterdotter för att vara exakt, och går med självsäkra steg fram till kvinnan, hälsar på henne och med ett bländande leende berättar han hur förtjusande han tycker att kvällen är på hennes tillställning.
Post Reply