Nathaniel Adams [NÖJ - Jinx: Sångare] (Sarah Broke)

Post Reply
MAGIVÄRLDSHATTEN
Posts: 114
Joined: 02 Mar 2010, 12:22
Borta t.o.m.: 04 Dec 2014
Segar t.o.m.: 04 Dec 2014
Contact:

Nathaniel Adams [NÖJ - Jinx: Sångare] (Sarah Broke)

Post by MAGIVÄRLDSHATTEN »

Sångare i pojkbandet Jinx

Nathaniel Adams spelas av Zozzo Sarah Broke
Originalbakgrund skriven av: Zozzo


Nathaniel vänder trött på sig i den stora sängen. Han öppnar ögonen och tittar på klockan som står välplacerad på sängbordet. Den lyser honom i ögonen men han kan ändå tyda tiden. Han suckar djupt och kravlar sig ur sängen. I ena hörnet står en vit lång garderob som han lätt rycker ut en T-shirt från för att täcka den vältränade överkroppen. ”Du måste gå” grymtar han ur sig och rycker täcket från tjejen som legat på den andra sidan av den stora sängen. Han visste egentligen inte vem hon var, eller visste gjorde han nog det fast det ringde ingen klocka för tillfället. Han går runt lite i rummet på jakt efter alla hennes kläder som han sedan lägger ner bredvid henne innan han sömndrucket lämnar rummet och fortsätter mot toaletten för att hitta något mot huvudvärken. Gårdagens alkohol dunkade honom fortfarande i huvudet som en enorm hammare.

Nathaniel Adams har nog aldrig riktigt haft ett helt seriöst förhållande. Det mesta var precis som denna, en engångs grej. Han försäkrade de förhoppningsfulla tjejerna att han självklart skulle höra av sig, gjorde han det? Nej. Trots att han säkert tillhörde de största players i magivärlden fick han ändå alltid tjejer. Det var alltid någon olycklig typ som trodde att de skulle kunna charma den snygga sångaren i bandet Jinx. Tjejer är som kläder, det är bara välja, blanda och matcha sen tvättar man dem, sover och byter.

Han drar handen lite genom det mörkblonda slingade håret och gäspar stort när han slår sig ner vid köksbordet mitt emot sin tvillingbror Theodore. “Morrn” hälsar han och häller upp en kopp kaffe från termosen som stått på bordet. Theo hade alltid varit den ordningsamme av dem, även om man kanske inte kunde kalla någon av dem direkt ordningsamma. Han vänder huvudet lite när tjejen han tillbringat natten med lämnar hans rum. ”Aja jag går väll då, du kan väll höra av dig eller nått?” säger hon och ler lite så där smått charmigt. Det var säkert det han föll för kvällen innan, han har inget direkt minne av det. ”Visst, vi ses” svarar han och tar en klunk kaffe till och hör dörren till lägenheten klicka igen. ”Tänker du?” frågar Theo och ser upp från tidningen. ”Nepp” svarar han och flinar lite och dricker upp det sista av kaffet. Han hör hur Theo suckar lite tröttsamt, det var inte första gången men Nate ignorerar det bara. Vadå liksom det var hans liv han fick väll göra vad han ville med det. ”När ska de komma?” frågar han medan han försvinner in på sitt rum för att hitta Jeansen han hade på sig igår. ”Om typ tio minuter tror jag” svarar Theodore. Med ”de” menar han självklart resten av bandet ”Jinx” som han och Theo bildat när de slutat på Hogwarts för två år sen. De hade en audition genom sin farbror Ken Adams som är ägare till R.I.K.A ”Record Industry of Ken Adams”, Storbritanniens största magiska skivbolag. Aaron, Jack och Jonathan, eller Tan-Tan som Nate föredrog att kalla honom var de tre som fick de andra platserna i bandet.

Han växte upp strax utanför staden Blackpool i nordvästra England. Eftersom de alltid varit två hade Nate ingen chans för att bli något som helst bortskämd utan var väl uppfostrad om det mesta, kanske inte hur man behandlar tjejer då. Fast han visste ändå lite hur man skulle bete sig mot tjejer ibland, tex var han den perfekta storebrodern till lillasyster Gabrielle.

Vid elva års ålder blev, till familjens lättnad, båda pojkarna antagna till Hogwarts. Inte för att familjen har något emot ynkar men det hade varit jobbigt att skilja de båda åt nu. Tillsammans med Theo och Aaron, samt några andra blev han sorterad till Hufflepuff. Hans första år gick nog mer åt det sämre hållet och han klarade sig med nöd och näppe. Efter samtal med både föräldrar och elevhemsföreståndaren beslutade han sig för att satsa mer på skolan och klarade sitt andra år med godkänt i näst intill allt. Det var bara förvandligskonsten som han gick dragandes på. Detta skyllde han självklart på professorn, aldrig att det var hans fel. Han kämpade på med skolan och var avundsjuk på Theo som alltid verkade ha det så lätt. Även om han definitivt var impopulär hos de flesta lärarna var det raka motsatsen hos tjejerna redan på skoltiden. Han upptäckte ganska snabbt de bästa knepen för att charma dessa små förkrossade skolflickorna. Under hans tredje år blev charmknutten ändå kär i en tjej som var 2 år äldre än honom och knappt visade något intresse för den då unga annars ganska populära Nate. Det hela slutade med att han blev djupt sårad och har sedan dess förbjudit sig själv från att bli kär igen, vilket numera har blivit en slags vana. Trots detta fortsatte han att försöka lägga ner sin tid på skolan så han kunde sluta med skapliga betyg, det var ju ändå bara en tjej. Han fortsatte med godkända betyg och klarade sig chockande bra i GETT-examen med inte ett enda underkänt och faktiskt ett och annat U och Ö. Efter examen ville de båda bröderna sluta skolan och bara ägna sig åt musiken men deras farbror tvingade dem gå ut skolan innan han skulle hjälpa dem in i branschen. Nate fortsatte att kämpa igenom de två sista åren i skolan med motivationen att det bara var två år kvar tills det var över. Till sist kom sista dagen och han hade klarat sig med tillräckligt bra betyg för att få ett skapligt jobb, men det var inget han var intresserad av. Nu skulle han äntligen få ägna sig till det han älskade, musiken.
Nate har även sedan barnsben funnit ett intresse för mugglar fotboll och favoritlaget är självklart Arsenal FC.


Precis som Theo har Nate mörkblont hår, bruna ögon och muskulös kropp. Eftersom de båda är enäggstvillingar är de nästan exakta till utseende och det är inte mycket som skiljer dem åt. Det som kanske är mer speciellt med Nate är ett litet födelsemärke vid kindbenet på höger sida, på ungefär 3 millimeter i diameter. Han är förövrigt lite över medellängd för hans ålder och har troligtvis stannat i längden eller i alla fall var på goda vägar.

För något år sedan under ett speciellt möte med hela bandet och Ken om deras kommande skiva störtade en tjej, som Nate var ganska säker på att han aldrig träffat, in. Hur hon kommit förbi säkerhetsvakterna och alla andra skydd var en stor fråga. Hur som helst så började hon skälla ut Nate för att han krossat hennes systers hjärta. Självklart hade Nate inget minne av vem det var hon pratade om och såg lite smått desperat på Theo ifall denna skulle minnas vem det var hon babblade om fast Theo såg mest, precis som de andra ut att lägga all sin energi på att inte börja skratta. Efter någon minut verkar någon ha hört hennes gormande och kom in och drog ut henne. Nate satt fortfarande som förstelnad när de andra släppte ut sitt skratt och dörren gått igen. Efter det tvingade de andra honom att skriva ett brev till henne och förklara. Han försökte vara så ärlig som möjligt och det tog nästan ett halvår innan de andra slutade påminna honom om händelsen.

Några minuter senare hörs ringklockan genom hela lägenheten och följs av tre stycken hallå. Nate drar på sig byxorna och kontrollerar att hans tröja fortfarande funkar, trots att han inte direkt bryr sig vad han har på sig när det bara är killarna vill han ju ändå inte lukta som en soptipp. Han lämnar sedan rummet och går ut för att möta de andra.
Post Reply