Page 1 of 1

Theodore Adams [NÖJ - Jinx: Sångare] (Sarah Broke)

Posted: 11 Jan 2009, 17:07
by MAGIVÄRLDSHATTEN
Sångare i pojkbandet Jinx

Theodore Adams spelas av Sarah Broke


Blackpool

”Nate!” Ropar Thoedore till sin bror efter att ha sett ännu en tjej lämna deras lägenhet i centrala Blackpool. Han ogillade starkt att hans bror ständigt var en sådan player. De var ganska olika varandra på den delen trotts att de var enäggstvillingar. Theodore tyckte att de var fel av hans bror att utnyttja alla tjejer som ville ha honom enbart för att de var med i ett band. Själv så vill han ha ett stadigt och bra förhållande, men nu var de länge sedan som han hade hade haft ett. Han vill att den som han är tillsammans med ska gilla honom för den han är och inte för att han är känd. Den senaste bra flickvännen han hade var när han gick på hogwarts. Men de hade tagit slut eftersom känslorna svalnade. Sedan var det den där gången då han hade fått sitt hjärta krossat. Han hade blivit kär i en tjej efter att bandet hade startat och efter deras första Lp-skiva blivit släppt. Men de hade visat sig att hon bara varit ute efter honom för att han var känd och inte för den han var.

”Vad?” Nate kommer ut ur hans rum, han har inte hunnit tagit på sig några kläder så han är enbart klädd i kalsonger. Man kan tydligt se hans långa muskulösa kropp, hans mörblonda hår är rufsigt antagligen hade han inte borstat det. Theodore har lika gärna kunna sett sig i en spegel när han ser på sin bror, de såg likadana ut, de var lika långa hade samma hårfärg samma bruna ögonfärg och var båda muskulösa. Som vanligt förstod Nate inte vad han hade gjort för fel när en tjej hade lämnat deras lägenhet.
”Ska du någonsin börja bry dig om tjejers känslor?”
”De gör jag ju, jag bryr mig om Gabrielle och hennes känslor.”
”de räknas ju inte,” Gabrielle är deras yngre syster och visst Nate bryr sig om henne, men det är inte samma sak. De blir riktat på ett helt annat sätt, han har ju bror-systerförhållande med Gabrielle. Självklart bryr sig Theodore också om henne det är ju trots allt hans lillasyster. Han vill såklart inte heller att hon ska må dåligt eller vara mobbad eller liknande.
”Joho de gör de visst hon är ju en tjej,” Theodore kan inte låta bli att sucka åt sin bror. Det är vanligt att de har små bråk eller diskussioner, däremot brukar de aldrig ha stora bråk. Oftast så trivs de riktigt bra tillsammans och är överrens och tur var väll de eftersom de båda var medlem i pojkbandet Jinx.

När Theodore och Natahniel hade börjat på hogwars blev de båda insorterade i hufflepuff. De var ganska lika till beteendet redan då. Även om de var snälla och ganska ärliga kunde de även utnyttja att dem var tvillingar för att rädda den andres skinn. De ville inte att den andra skulle råka illa ut. Ingen av dem har väll varit särskilt ordningsam, men med åren så blev Theodore den mer ordningsamma av dem.
Musik var Theodrores största intresse och ett som han delade tillsammans med sin bror redan innan de började på hogwarts. Skolan var inte alls lika rolig som musik även om Theodore skötte sig hyfsat bra ändå. Han fick inte de bästa betygen men klarade alla ämnen som han läste. Skulle han ha fått en chans att bli musiker och bli tvungen att hoppa av skolan hade han gjort de utan att tveka. Skolan var inte de allra viktigaste för honom utan musiken var mycket viktigare. Under hogwartstiden var de inte bara Nate och han själv som umgicks med varandra, de brukade även vara med Aaron, så de var en trio som umgicks. Skulle Nate och Theo komma i några smågräl kunde Aaron alltid stoppa dem eller hindra ett större gräl från att bryta ut.

Under sin barndom tillbringade de båda tvillingarna mycket tid hos sin farbror där de trivdes väldigt bra. Han arbetade inom musikbranshen vilket gjorde att de drogs ännu mer till honom. Deras farbror Ken brukade hjälpa dem med deras musik och se till så att de utvecklades. Ju äldre de blev ju bättre blev de med musiken. Men de kunde inte tillbringa all tid hos sin farbror, de fanns den tid då deras farbror var tvungen att arbeta. Då de fick vara hemma hos sina föräldrar en bit utanför centrala blackpool. De växte upp där i ett litet hus, de var inte de rikaste även om deras farbror tjänade bra såg han till att de inte blev bortskämda. Skulle de krisa med pengar kunde han hjälpa till men de var inte förens tvillingarnas far bad om det och de kunde inte vara hur mycket som helst.

Det blev Ken som hjälpte dem att starata ett band. De var och hälsade på hos honom och satt och spelade och pratade om hur häftigt de skulle vara att ha ett band. Ken hörde när de pratade så han bestämde sig för att hjälpa dem, han hade sett att de hade bra potential och kunde bli stora. Fast de skulle nog kanske vara lite tråkigt med bara två och som dessutom ser likadana ut. Ken föreslåg att de kunde strata ett band och ha en audition där de skulle kunna få tag på fler medlemmar till deras band. Fem personer skulle bli bra. Villkoret för att bandet skulle få startas var att de skulle gå klart skolan först och klara alla ämnen utan att få underkänt.

Theodore kan fortfarande komma ihåg den dag de hade haft audition. Hur de hade blivit plågade och få höra så många dåliga framträdanden. Den första riktigt bra som hade kommit hade varit Jonathan som kommit med i bandet. Det hade varit härligt att höra hans framtränande. De två andra som hade kom med i bandet var Aaron och Jack, och fy vad förvånade han och Nate hade blivit när Aaron klivit in genom dörren. De hade då inte varit beredda på att få se sin bästa vän från hogwarts kliva in genom dörren. De visste redan att han var bra och att han kunde sjunga, men inte vad de andra i juryn skulle tycka. Det visade sig att de andra i juryn också gillade Aaron och tyckte han var en av de bästa. Jack var också väldigt bra när han hade gjort sitt framträdande, de hade blivit riktigt imponerade allihopa. De blev ett härligt gäng som var med, även om Aaron, Nate och Theo hade känt varandra bra innan så kom Jack och Jonathan in bra i gänget.

De hade varit roligt att få starta upp bandet och få börja smått och sedan bli större och mer känd. Men de kunde också vara jobbigt att vara känd, ibland kunde man inte gå vart man ville utan att bli igenkänd. Man är inte längre lika dold som man var förut. Då kunde man göra nästan vad som helst utan att någon la märke till det, de gick inte längre. Det viktigaste för Theodore är musiken även om han hellre skulle göra mer än att bara stå på scen och sjunga. De hade varit roligt att få spela instrument också eller göra sånger åt något annat håll någongång. Men Ken tyckte inte att de skulle gömma sig bakom instrument. Kanske någon dag att han skulle bryta sig ur Jinx och köra på de han ville.

Även om Theodore aldrig ägt några djur helt själv så tycker han om dem, han hade bara aldrig tagit sig för att skaffa något. Han hade funderat på att skaffa en hund men de hade aldrig blivit av. Han och Nate äger en uggla som de delar på för att kunna skicka brev. Det underlättar en hel del för att kunna kommunicera med andra i magiker värden.

Theodore kan vara ganska seriös men han är inte alltid den seiösa killen. Han kan bli väldigt fånig och fåna sig och flamsa på hur mycket som helst när han är med de andra grabbarna i Jinx. De är vänner som han trivs med och som han kan vara sig själv runt om. Är han med andra personer behöver han inte heller vara stenseriös, men han är inte alls lika flamsig som med grabbarna i bandet. Han bryr sig om andra och vill inte att någon ska må dåligt, han är inte så självupptagen även om folk kanske tror de för att han är känd.

Theodore är inte den mest sportintresserade personen. Quidditch kan vara ganska intressant att följa och se på men de är inget han gillar att spela själv, då är de roligare att spela mugglarsporten fotboll. De är ingen sport han brukar följa däremot. För att hålla sig i form brukar Theodore gå på gym, han tycker de är roligare än att träna på något annat sätt.